Noi cu cine, tu-le mama lor de tâlhari, votăm?

foto2-4-465x390Nebunia asta, din ultimele zile, cu ordonanțele urii mi-au readus în minte tema votului din decembrie. Noi cu cine, tu-le mama lor de tâlhari, votăm?! Să presupunem, printr-o libertate totală a minții, că acest guvern de sacrificiu (căci așa pare să fi fost de la început, de sacrificiu) își dă demisia. Ce-am rezolvat cu asta? Nimic! Tot PSD-ul, ALDE și cu UDMR-ul au majoritatea. Vor vota un alt guvern pe care-l vor pune la înaintare ca să le apere interesele, interese care sunt identice cu ale tâlharilor din PMP, PNL sau USR. Să presupunem, bazându-ne pe basme, snoave, povești, doine, ghicitori, eresuri, că parlamentul își dă demisia și că se organizează alegeri după ce doar cu două luni în urmă au fost ultimele. Cine le va câștiga pe următoarele? Tot PSD-ul! Și asta pentru că partidul ăsta, indiferent cât fură, indiferent cât minte, are un bazin electoral de fier-beton, format din vreo 30-40% din electorat, în timp ce orice alt partid care teoretic i se opune – la noi totul e teoretic, nimic real – pornește de la un bazin de 5-10%. În aceste condiții cui îi e mai simplu să formeze guvernul? Tot PSD-ului.

Apoi, cine ne garantează că partidul sau partidele care se opun PSD-ului – declarat sau declarate de dreapta – nu sunt din același aluat ca și partidul de bolșevici? Cine ne garantează nouă că cei din PMP, PNL, USR nu sunt aceeași Mărie dar cu o altă scufie? În plus, după doar două luni de la alegeri, cei care n-au fost la vot, au cu cine vota acum? Eu nu am cu cine vota! Sunt aceeași tâlhari și de o parte și de alta. A da, în cazul unor alegeri anticipate, votul celor din PMP, PNL sau USR e ca și cum m-aș încrede în protecția unor tâlhari de frica altor tâlhari. De altfel, toți oportuniștii, toți fripturiștii din PMP, PNL sau USR asta așteaptă, ca cei care nu suportă PSD-ul să le dea lor votul pe baza motivului că ei ar fi contra. Pe bune? Sunt contra? Contra cui?

În plus, degeaba schimbăm noi guvernele ca pe șosete, dacă nu ne uităm un pic și la serviciile secrete. Nu știm nimic despre ele, nu știm nimic din ce fac ele. De câte ori spun ceva despre serviciile secrete, tot felul de înțelepți îmi spun să tac că ele lucrează pentru binele țării, că ele veghează în taină. La ce veghează ele? Nu cumva tocmai serviciile secrete sunt garantul hoțiilor și tâlhăriilor din ultimii 27 de ani? Nu cumva tocmai serviciile secrete sunt cele mai puțin reformate, mai bolșevice structuri au făcut ca toată perioada asta, de la preluarea puterii de către comuniști, în 1945, și până acum, să fie o singură epocă, epoca bolșevismului mereu adaptat vitregiilor istoriei? Nu cumva, în realitate, nu s-a schimbat nimic? Nu cumva, în realitate, totul e ca pe vremea tovarășului Dej, tovarășului Ceaușescu?

De aia zic, cei care nu au votat în decembrie anul trecut, nu au cu cine vota nici acum, în februarie 2017. Situația e aceeași, cu observația că niște impostori, profitori oportuniști din PMP, PNL sau USR abia așteaptă o răsturnare totală ca să se înscăuneze ei ca salvatori ai neamului, aceștia, în realitate, nefiind cu nimic mai demni decât confrații lor din PSD, ALDE sau UDMR. Toate partidele de la noi nu sunt decât niște combinații de litere cu care cineva nevăzut, neștiut, dar din serviciile secrete, joacă bingo pe destinul nostru. La noi mascarada numită democrație și-a arătat limitele. Ce punem în locul ei? Hai cu revoluția aia totală odată!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s