Nevotanții

democratieLa noi există o minoritate foarte guralivă și foarte agresivă, un fel de elită, autointitulată bineînțeles, care știe ce e mai bine pentru țară și implicit pentru tine ultimul dintre votanți. Precum comuniștii, ei reprezintă cea mai avansată categorie din țara asta, dar și de prin toată lumea care se raportează la modelul anglo-saxon, această minoritate gureșă deținând adevărul absolut, adevăr ce nu poate fi deci contestat și prin urmare tu trebuie să i te supui spășit.

Ultima temă ce o crănțăne această pseudo-elită este participarea obligatorie la vot a celor care declară că nu au cu cine vota. Că dacă nu mergi la vot, PSD-ul câștigă un procent mai mare, deoarece indiferent câți alți votanți ar merge la urne, PSD-ul e o constantă, pare-se de-a dreptul fizică. O fi PSD-ul particula lui Dumnezeu. Adică eu sunt mai vinovat decât un votant PSD. În plus, dacă nu votezi, ești judecat ca un ciumat, ca un declasat, ca pe veriga slabă din evoluția speciei umane. Prin urmare, tu nu ai dreptul să faci ceea ce vrei tu, printre altele să nu votezi, ci trebuie să mergi și să votezi, ca să scazi procentul PSD-ului. Așa, și? Care-i problema? Dacă nu am cu cine să votez, dacă nimeni nu mă reprezintă, de ce să merg la vot? E ca și cum e musai ca într-un magazin să cumpăr un produs, chiar dacă nu-mi place niciunul, că altfel mă trezesc că stârnesc mânia proletară.

A merge la vot atunci când nimeni nu te reprezintă echivalează cu a legitima această clasă politică declasată. E ca și cum ai da un vot în alb hoțului care-ți sparge casa, violatorului care-ți posedă mama sau șarlatanului care îți înșală bunica pe baza preceptului că sunt alții care sparg case, violează mame și escrochează bunici mai rău decât ei. Nu merg la vot pentru că m-am săturat să văd, de 27 de ani, cum toți hoții, violatorii și escrocii se perindă prin toate funcțiile în stat furând, violând și escrocând tot ce se poate și ce nu reușesc lasă moștenire rudelor și prietenilor lor întru tâlhărie.

Mi se spune că nu sunt toți la fel, că USR-ul e altceva. Pe bune?! Băgați voi mâna în foc că e altă mâncare de pește? Într-o țară în care toate televiziunile sunt pe mâinile mafioților din partidele ce sodomizează țara asta de la căderea lui Ceaușescu încoace, e o naivitate să crezi că mai poți să obții notorietate fără consimțământul lor. Și chiar dacă ar fi USR-ul partidul neprihănit, așteptat de toți ca pe Mesia, șansele acestuia de a forma singur guvernul sunt nule. Cu intenții de vot, cifrate undeva între 10 și 20%, după diferite sondaje, acest USR nu ar putea forma guvernul decât în cârdășie cu mafioții din PNL, PMP, UDMR. Își imaginează cineva că cei care fură neîntrerupt de 27 de ani nu vor fura de acum înainte pentru că, vezi Doamne, sunt în coaliție cu USR? Să fim serioși și nu copii!

Să câștige PSD-ul alegerile! Măcar să fie singuri la ciolan. Atunci, aceștia nu vor mai putea să dea vina pe alții pentru ce nu fac și ce nu dreg. Cine se simte reprezentat de PSD să iasă la vot și să voteze cu PSD-ul. Cine nu se simte reprezentat de nimeni și-i pasă de țara asta, să stea acasă. Asta e democrația: dreptul de a alege sau de a refuza să alegi.

P.S. Abia aștept să văd cât de mare e procentul PSD-ului. Tare-s curios să știu cât de mulți români sunt scârbiți de toți hoții, violatorii și escrocii din politică. Iar noi ăștia, nevotanții, sper să fim expulzați. Hai cu democrația originală, neamule!

Reclame

Un gând despre “Nevotanții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s