Germania ca o societate comercială

gty_munich_mall_shooting2_hb_160722_4x3_992În sfârșit inevitabilul s-a întâmplat și în Germania. Asta nu înseamnă că doream să se petreacă așa ceva, ci doar mă miram că nu s-a întâmplat încă. Dacă până acum lumea francofonă a fost bine smotocită de arabii aflați la prima, a doua sau a n – a generație după descălecatul lor european, iată că și teutonii încep să simtă mai temeinic efectele transformării lumii noastre într-un Babilon. Din tot ce s-a întâmplat până acum cu politicienii care conduc Europa, sunt sigur că valul migrator nu se va opri aici ci va fi amplificat. Asta se va întâmpla deoarece statele europene au încăput în totalitate pe mâinile celor mai bogați oameni, oameni care au reușit în afaceri, făcând averi de multe miliarde și care vor acum să conducă popoarele ca pe niște angajați ai unei societăți comerciale.

Care-i scopul declarat al oricărei societăți comerciale? Profitul. Care este corespondentul profitului atunci când vorbim de state? Creșterea economică. Care este cea mai mare amenințare la adresa creșterii economice? Scăderea populației, care duce la scăderea consumului, ceea ce afectează producția. Ce facem când scade populația Europei? Importăm săracii lumii, deoarece ei sunt mai ieftini decât europenii. De ce nu vrem să stimulăm natalitatea în rândul europenilor? Deoarece fiii europenilor vor cere la maturitate salarii mai mari decât tații lor care deja câștigă foarte bine. Cu alte cuvinte europenii înșiși amenință profiturilor marilor companii. Care e soluția? Mai mulți emigranți aduși în Europa care să muncească pe bani puțini. Care este rezultatul susținerii migrației și nu a creșterii natalității europenilor? Scad costurile companiilor cu angajații lor. Trăiască profitul!

Acum, în Europa, marea problemă nu e reprezentată de milioanele de săraci care abia așteaptă dincolo de Mediterana să măture străzile din Europa, ci zecile de milioane de emigranți care sunt deja stabiliți aici. În ultimele zeci de ani, în toată Europa occidentală s-a făcut un asemenea experiment social – un amestec etnic și religios, nemaiîntâlnit nicăieri în societăți cu vechime de mii de ani (cele două Americi sunt excepții), încât roadele acestei politici de amalgamare a popoarelor de-abia acum le vom culege.

Ce se va întâmpla cu zecile de milioane de emigranți non-europeni, care, în ciuda propagandei oficiale, nu sunt considerați de către băștinași ca fiind nemți, francezi, belgieni sau olandezi? Ce faci cu atâta omenire pe care ai amăgit-o că îi vei oferi un viitor mai bun și egalitate cu locuitorii de veacuri ai Europei, non-europeni care constată că sunt cetățeni de mâna a două? Care va fi impactul pe termen lung asupra mentalului colectiv din fiecare țară în parte? Cât de mult vor crește sentimentele naționale la vechile popoare ale Europei?

Cu siguranță părinții fondatori ai Uniunii Europene nu s-au gândit la asemenea consecințe. Ei au tratat oamenii ca pe niște substanțe chimice, pe care le amesteci și în urma reacției rezultă un popor nou, mai mai ieftin, mai muncitor și mai ascultător. Dar uite că nu-i așa. În acest context, care este viitorul Imperiului, pardon, al Uniunii Europene?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s