Despre clanul Kardashian

cropped-boycott-kardashians-television-for-idiotsAcum mai mulți ani, când am auzit pentru prima dată de familia Kardashian, am făcut ochii mari și mi-am concentrat atenția toată deoarece în sistemul meu de valori armenii ocupă un loc important. Cum deja cunoșteam câteva personalități de origine armenească, de la Manuc, Gheorghe Asachi, Spiru Haret, Varujan Vozganian, până la Vartan Arachelian, ba chiar și Florin Halagian, odiseea familiei de armeni din America mi-a trezit apetitul pentru viața americană.

Dar, cine a spus ca la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, mare dreptate a avut, iar ignorarea acestei axiome de către mine mi-a umplut creierul cu gunoaie de informații despre o familie în care femeile par scăpate de la un spital de nebuni, iar bărbații lipsesc aproape cu desăvârșire. Trecând peste toate aventurile lor atât de bine puse la punct de către echipele de PR și Marketing ale postului de tăiat frunze la câini E! Enterntainment, din viața familiei Kardahsian nu mai rămâne nimic, absolut nimic, poate în cel mai bun caz o rămășiță din viața lui Kris Kardahsian, bătrâna bulibașă a clanului.

Ignorând diversele povești inventate și prezentate atât de măiastru pe postul deja amintit de televiziune, ajung să mă gândesc care este starea de sănătate psihică a fiecărui membru al acestei familii. Cred că doctorii psihiatri urmăresc fiecare episod al acestei saga de familie, pentru că de aici își iau subiectele demne de prezentat celor care fac primii pași în domeniul tratării diferitelor deviații comportamentale umane.

Dincolo de bătrâna Kris, care are un impact emoțional maxim asupra tuturor copiilor săi, nu găsești niciun om normal. Nu că femeia în discuție ar fi, aceasta fiind cea care și-a emasculat al doilea soț, transformându-l pe fostul campion de la Olimpiada de la Los Angeles, din 1984, într-un eunuc îndrăgostit de hainele de femeie. Fata cea mare, provenită din prima căsătorie, Kourtney, se pare că a suferit cel mai mult de pe urma ipocriziei, imposturii și fățărniciei propriei mame, aceasta având 3 copii cu un bărbat dezaxat emoțional, Scott, cu care nu s-a căsătorit, deoarece nu dorea să treacă prin purgatoriul de minciuni al propriei mame.

A doua pirandă, pardon, fată a mașterei îmbătrânite în rele, Kimberly, a fost copilul preferat al acesteia, pentru care a pus la cale un adevărat cult al personalității, bătrâna reușind să scoată bani și din piatră seacă. Fata în discuție nu se poate lăuda cu nimic dacă exceptăm seria impresionantă de corecții fizice operate cu bisturiul, între cea de acum și cea de acum vreo 5 ani, fiind o diferență de vreo 3 kilograme de piele extirpată spre deplina înfrumusețare a fiicei mult iubite.

Ultima fată din prima căsătorie, Kloe, nedemnă de vreun lucru pe care să-l putem reține, a fost într-o continuă cursă de a intra în grațiile mamei sale, tot ceea ce a realizat de când numele familiei e material de propagandă, a fost să se acopere zilnic de stupidități din ce în ce mai mari.

Unicul băiat al familiei de armeni, Robert, și-a luat lumea în cap, nemaifiind capabil să suporte viața trăită doar pentru a stoarce bani de la fraierii care-i urmăresc. Ca și barieră între el și nebune acesta a pus zecile de kilograme pe care le-a luat în plus sau mai degrabă în minus. Singurul normal din această familie e foarte posibil să fi fost răposatul tată al celor 4 copii, căzuți pe mâna unei vrăjitoare dornice să fie mereu în centrul atenției, adică mama lor.

Despre copiii din cea de-a doua căsătorie nu vreau să spun nimic, deoarece aceștia nu au priceput încă cine le-a fost tată și cine mamă. Cu toate acestea părerea mea despre armeni rămâne neschimbată. De fiecare dată când îmi vine să vărs din cauza babei de Kardashian, mă gândesc la Agop, din Toate pânzele sus și mă podidește un râs isteric. Sincer vorbind, minciunile debitate de negustorul de Agop mi se par mai credibile decât toate poveștile clanului de nebune.

Un gând despre “Despre clanul Kardashian

  1. I-am avut si noi pe „Prodanca si Reghe” pe Euforia dar nu au rezistat prea multe sezoane. Romanii sunt fascinati momentan de telenovelele turcesti. Oare ce o sa mai urmeze ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s