Toți oamenii din viața ta

Îți dai seama – și asta fără să vrei – că toți oamenii din viața ta sunt toți cei de care-ți aduc aminte. Cel mai interesant e că încep să-ți aduci din ce în ce mai puțin aminte de cei care ți s-au pus de-a curmezișul crezând că așa te fac pe mine mare, deși tu nu ți-ai dorit niciodată asta. Deși ajungi rar ză intru în contact cu oamenii care contează cu adevărat în viața ta – uneori chiar niciodată -, fiecare întâlnire e un pas mai apăsat făcut prin viață și din acest motiv găsești o explicație pentru ceea ce ești și ce nu-ți doresc să fii.

Paradoxul vieții e că toți oamenii din viața ta nu te înconjoară în fiecare zi, deoarece, fiecare dintre ei își vede de propriul destin. Și mai paradoxal e că toți oamenii din viața ta nu urmăresc să obțină nimic de la tine și tocmai din acest motiv aceștia valorează atât de mult pentru tine și asta în contrapartidă cu toți ceilalți ce te înconjoară cu frenezie, dar asta nu înseamnă că sunt în viața ta.

În plus, nu e obligatoriu ca toți oamenii ăștia din viața ta să fie contemporani cu tine, căci ceea ce te poate marca nu e strict legat de cei ce trăiesc odată cu tine. Și tocmai din acest motiv sentimentul că ești înconjurat peste tot de oameni care contează cu adevărat este mai puternic. Nu contează unde ești, câte persoane te privesc, îi asculți sau îți vorbesc, deoarece tu ești tot timpul înconjurat de toți oamenii din viața ta.

Undeva, aici, între toți oamenii din viața ta și toți ceilalți, e un punct de echilibru, pentru că îți dai seama că atâta timp cât ceea ce ai cu adevărat e suficient, pentru că dincolo de toți oamenii din viața ta nu mai contează cine este sau nu. Tu știi doar că azi, mâine sau poimâine – și asta poate însemna oricând – alți oameni de oriunde și oricând pot intra în viața ta, îmbogățindu-te pe tine, așa cum au făcut-o și cu alții înaintea ta, reamintindu-le ce e important pentru ei, aici sau aiurea.

Reclame

Un gând despre “Toți oamenii din viața ta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s