Bieții greci!

Veți fi fericiți să aflați că am decis să rămân. 😛

Bieții greci! Am auzit că o duc greu. Chiar foarte greu. De când mizerabilii ăștia de la UE le-au pus sula capitalistă în coaste nu mai au liniște, nu mai au somn. Cum își permit nemții să ceară banii înapoi unui popor care nu a mai făcut nimic de la lupta de la Termopile? Sunt aproape 2.500 de ani de când grecii nu mai sunt în stare de nimic, decât să stea. Păi tot ce-au avut de demonstrat au demonstrat în antichitate. De atunci se odihnesc. Păi nu s-a construit pe umerii lor aproape toată civilizația antică? Grecii și-au adus obolul la civilizația umanității. Ei au muncit acum 4.000 – 5.000 de ani. De acum să mai facă și alții ceva că ei sunt extenuați.

Și uite așa, de vreo 2.500 de ani, grecii nu mai fac nimic. Grecii noștri au intrat într-o grevă față de istorie. Uite așa, de-a dracului, ei nu mai fac nimic. Și dacă ei nu mai fac nimic e musai ca alții să-i întrețină. Și când vine vorba de întreținere grecii se gândesc doar la standarde foarte înalte, precum anticii lor strămoși. Oricine le promite că le garantează protejarea sfintei leni, are un loc garantat în parlamentul de la Atena. Drept dovadă, Grecia e singura țară netrecută prin comunism care are în parlament un grup comunist. E firesc să fie așa, doar nu le-au promis aceștia că vor lua de la bogați și vor da la săraci? Păi Grecia e plină de săraci. Nu contează de unde se va lua ceea ce se va lua, totul e să se dea.

Ce contează că toate astronomicele datorii au fost făcute pe timp de pace și că în afară de sfântul nimic grecii nu au ce exporta. Un lucru e foarte clar. Rolul occidentalilor este să le dea. Și cât mai repede! Ca nu cumva să iasă grecii din sfânta grevă față de istorie și să se apuce de muncă. Ar fi păcat ca peninsula scăldată în Mediterana să se transforme într-o Germanie meridională. Doamne ferește! Pușchea pe limbă! Păi atunci grecii ar munci și în vacanțe, iar la ei vacanțele durează 365 de zile pe an. Ar deveni plictisitori precum nemții și toți cei dornici de vacanțe s-ar reorienta spre alte zări de puturoși pline.

Așa că eu zic să punem mână de la mână și să ajutăm Grecia. Nu se cade să schimbăm o tradiție a trândăviei veche de 2.500 de ani. Un adevărat simbol național, nu alta! Eu de exemplu mi-aș da economiile pentru a crea al 15 – lea salariu și a 15 – a pensie moca a grecilor. Ghinionul meu e că nu am bani. Dar sunt decis în schimb să veghez. Dacă am să văd cumva vreun grec muncind, sunt hotărât să-l internez la spitalul de nebuni. Să nu care cumva să se răspândească molima asta a muncii și la ei. Atâta ne-ar mai lipsi! Grecia ar dispărea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s