Bărbați bălind

Niciodată nu mi-au fost simpatici bărbații bălind. Îi descoperi foarte ușor la diferitele sindrofii unde scanează încă din primele minute după femei frumoase și singure sau despre care ei cred că sunt singure. Indiferent dacă aceștia sunt implicați într-o relație sau nu, îi vezi cum se dezvoltă cocoșenia în ei și cum dau atacul asupra țintei. Niciodată nu atacă direct ci mereu prin învăluire. Acești cocoși de noapte n-au curaj nici cât o găină jumulită, dar asta nu-i împiedică să se dea mai mult decât ceea ce sunt sau simt ei că sunt.

Ei cred că orice femeie singură e ca o canapea în căutare de proprietar. Sunt cei mai mari apărători ai heterosexualității, virilitatea întruchipată, dar curajul le ajunge doar să tragă apa la baie. Sunt mândri cu masculinitatea lor ce trebuie demonstrată, verificată în orice ocazie, dar, în realitate, au psihic de femeie, deoarece au nevoie permanentă de confirmări ale potenței lor. Și măcar dacă ar fi unul sau doi, dar, la orice sindrofie, seamănă cu niște muște, adică se-adună mulți în jurul unei femei și de-abia atunci devin sâcâitori și pentru ceilalți. Ajungi să fii surprins când descoperi câți obsedați se-nvârt în jurul tău.

Atunci îi remarci cu adevărat și te gândești cât de penibili sunt. Îi vezi cum își fac fixație pentru femeile cele mai frumoase, cele mai educate și cele mai delicate pentru că știu că acestea se vor simți stânjenite și nu-i vor trata așa cum merită aceste jivine. Cu cât sunt ținuți mai mult la distanță, cu atât aceștia devin mai insistenți, confundând bunul simț al femeilor cu o invitație la flirt.

Apoi, indiferent câte refuzuri primesc, cu atât devin mai fixați în obsesia lor primară, de parcă acele femei ar fi ultimele de pe fața pământului și ei nu ar mai avea unde să-și depoziteze deplorabila sămânță. Au creierul populat doar de acuplări mecanice și dincolo de aceasta nu văd decât alte acuplări care vin la rând. Și uite așa te uiți la ei cum le ia Dumnezeu uzul rațiunii. În schimb ei nu se uită la tine deoarece au treabă cu potențiala victimă și te retragi întrebându-te ce mai au în cap în afară de sex bărbații bălind.

Reclame

2 gânduri despre “Bărbați bălind

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s