Niște bărbați

Sunt multe lucruri pe lângă care trec fără să mișc o sprânceană, dar când aud cum sunt tratate femeile încep să mă încrunt. Și acesta nu e decât începutul. De multe ori nu mai știu de mine. Simt doar unghiile care-mi intră în carnea palmei. Mă simt ca un revoluționar gata de lupta finală. Nu mă mai interesează consecințele, contează doar lupta.

Și uite așa aud despre cum sunt umilite femeile de către unii bărbați. Spun de către unii bărbați pentru că nu toți sunt rămași la stadiul de reptilă care vede femeia doar ca o masă sexuală frugală. Și de multe mese mai au nevoie unii bărbați. Dumnezeu să le lumineze viitorul, că de trecutul lor are cine să se ocupe. S-o găsi un creștin milostiv.

Bărbați care în viața de zi cu zi sunt simple cârpe în mâna destinului, tratează femeile ca pe niște sclave numai bune de umilit. Oameni care nu fac două parale în lumea mare, odată ajunși singuri, caută o femeie mai slabă de înger pe care să o transforme într-o piesă de mobilier, evident o piesă de dormitor. Bărbați care nu sunt în stare să spună un compliment, profită de superioritatea lor fizică pentru a transforma femeile în mecanică pură.

Marea dramă este că acești bărbați de mucava se-nfoaie în fața celor mai slabi lor, recte femeile, în timp ce între ceilalți bărbați sunt mai ponosiți decât o hârtie igienică refolosită. Îi vezi cum nu ies cu nimic în evidență, cum sunt de acord cu tot și toate, pentru ca odată scăpați de prezența celorlați să-și continue perversul joc sexual.

Acești macho ar trebui să-și încordeze mușchii în fața confraților, dacă tot se consideră bărbați adevărați. Dar mi-e teamă că nu ar fi în stare, pentru că atunci ar lua un cap în gură, cap care i-ar readuce la stadiul lor inițial, cel de stârpitură. Și multe stârpituri ne mai populează viața…

P.S. STÂRPITÚRĂ, stârpituri, s. f. Ființă nedezvoltată, pipernicită, pocită; pocitură, stârpiciune; avorton.
Sursa: www.dexonline.ro

Anunțuri

4 gânduri despre “Niște bărbați

  1. Gollum avea o scuza, era corupt de puterea inelului . Sa aiba asupra unora aceeasi putere si verigheta ? 🙄

      1. Cred ca este singurul personaj cu trasaturi caracteriale apropiate de realitate .

  2. Mi-a foarte plăcut abordarea!
    Nu sunt o feministă, nici o persoană care crede că trebuie să lovești cu orice preț în bărbați. Dar e adevărat că genul descris aici este…josnic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s