O femeie drept răsplată

Stau și mă gândesc oare nu ne-am copt destul ca să avem și noi o femeie la Cotoroceni? Nu a venit vremea să avem și noi o Angela Markel (Germania), o Indira Ghandi (India), o Benazir Bhutto (Pakistan), o Golda Meir (Israel)? Spun asta deoarece una dintre cele mai vocale dintre femeile lui Băsescu va candida și ea la Președinție. Adică s-a putut într-o țară musulmană (Pakistan) și nu se poate la noi?

Sunt total surprins că nu se discută nicăieri subiectul ăsta. Nici măcar femeile nu-l abordează. Se pare că e un fel de înțelegere între sexele românești. Româncele nu cred că o surată de-a lor ar fi bună de asta și bărbații le susțin. Ciudată solidaritate între bărbați și femei, zău așa!

Oare nu sunt suficiente femei care au demonstrat cu vârf și îndesat în diferite domenii că pot fi la fel de bune ca bărbații? Oare de ce reducem piața muncii pentru acest post cu 50%? Poate pentru că suntem prizonierii unei mentalități ancestrale? Cunosc multe femei care au o părere foarte proastă despre suratele lor și asta nu poate veni decât dintr-o civilizație primitivă care trâmbițează superioritatea bărbatului. Și cel mai grav este că femeile acceptă acest lucru.

În acești 25 de ani de democrație originală românească ne-am lămurit despre calitățile olimpiene ale bărbaților. Mai multă prostituție ca la bărbățeii noștri nu am mai pomenit. Azi să fii de stânga, mâine de dreapta și poimâine să le renegi pe amândouă arată caracterul abject al politicienilor. Nu poți să pui nicio bază în ei. Și ne mai mirăm că occidentalii ne etichetează drept curve… Și acest lucru se reflectă în tot ce au realizat aceștia de la Ceaușescu încoace. Nada! Zero! Încă 25 de ani de verticalitate din asta schimbătoare și din țara asta n-or să mai rămână decât gardurile. De aia spun. Oare nu a venit vremea și femeii să decidă destinele țării? Cu bărbații ne-am lămurit. Ar cam fi vremea să vedem ce femei puternice stau în spatele acestor bărbați minunat de jalnici.

Reclame

9 gânduri despre “O femeie drept răsplată

  1. Pe mine m-as vota, dar in niciun caz o justitiara ca Macovei. Si pe Udrea as vota-o daca nu ar fi ca o gazda pentru spiritul lui Basescu . Cand va avea propriile principii, proiecte sau macar vorbe( dupa fiecare fraza precizeaza ca asa a spus presedintele), o voi vota .

    1. Așa cum Călinescu a fost cel mai mare specialist în Eminescu, așa va rămâne și Udrea în istorie ca cea mai mare specialistă în Băsescu. :))

      1. Udrea ar putea fi o posibila viitoare presedinte, pentru ca are talentul de a-i anima pe ceilalti in jurul unei idei, adica are profil de lider, dar nu are propriile idei . Ma scoate din sarite cand o aud citand din Basescu, cel mai mare clasic in viata, si mi-ar place daca ar rezista unei provocari la agresiune verbala, dar nu, ii plac si se simte mai sigura pe un teren in care se arunca jigniri, ironii, decat intr-un dialog de idei, prezentarea unui proiect de tara pe termen lung, coerent, masurabil . Astept femeia, ea este doar iluzia din visele adolescentilor . 😀

      1. Femeile potrivite ori prefera sa fie gospodine (acasa, in familie), ori isi dezvolta propriile afaceri… nu au ele timp pentru chestii atat de murdare, ca politica… 😉

  2. „Vestea buna, doua femei candideaza la presedentia Romaniei, vestea proasta: una se crede Basescu, cealalata Nelson Mandela” Ce-ar mai fi de zis?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s