Un film la mall

N-o mai văzusem demult pe Cameron Diaz. Orice amintire cu ea începe cu „Mary cea cu vino-ncoa”. Și asta mă face să zâmbesc aproape fără să vreau. Aia comedie! Am râs de m-au durut fălcile. Nici nu mai știu de câte ori am văzut și revăzut filmul. Așa că hai la mall. Rulează un alt film cu fata, „The Other Woman”. Ce poate fi mai relaxant decât o comedie romantică. Prin urmare iau bilete pentru vineri seară.

În sală predominau, așa cum era și firesc, perechile de hulubași. Undeva pe mijlocul sălii descopăr o mamă cu un puști de vreo 10 ani. Cum anume i-am observat? Băiatul vorbea tare și răspicat. Ai fi zis că se pregătește pentru un post de crainic al marilor știri: decese de politicieni în funcție sau întronizări de patriarhi și papi. Nu înțelegeam ce caută odorul la acest film. Știam că e o comedie nu prea cuminte. Într-un film cu Cameron se întâmplă lucruri care-l surprind până și pe un adult, ce să mai vorbim de un copil. O fi copilul precoce îmi zic. O fi având cunoștințe anatomice aprofundate. Mai știi. Eu la vârsta lui abia dacă știam să duc lingura la gură. Copiii din ziua de azi, mereu cu un pas în fața noastră!

În fine. Începe filmul și uit complet de existența mamei și copilului. O văd și pe Cameron. Nici n-ai zice că are 42 de ani. Atât de bine e cusută și răscusută! În plus se îmbracă foarte bine. Indiferent de scenă: în dormitor, în baie, în bucătărie, pe stradă, la birou sau pe plajă Cameron se îmbracă perfect. Îmi zic, uite o femeie care știe cum să se îmbrace în funcție de locul în care află. O adevărată ikebana a modei.

Nici după 5 minute de la începutul filmului are loc prina scenă mai naturistă. Uitasem complet de puștiulică. Tocmai în momentul în care el era pestea ea, băiatul își pune în funcțiune goarna și-și întreabă mama de ce bărbatul e călare pe femeie. Mama îi răspunde la fel de suav că o ajută să se trezească. Copilul se liniștește.

După alte câteva scene doar cu dialog urmează alt moment intim, acum cu mai multă nuditate. Mama îi pune mâinile la ochi fiului. El o refuză demn reamintindu-i că filmul e o comedie și mama știe cât îi plac copilului astfel de filme. Din acest moment mama dezarmează complet și buimăcită de viteza cu care pe ecran se întâmplau doar scene cu femei aproape goale stă cu mâinile în dreptul ochilor băiatului.

Din acest moment cred că am asistat la doua filme în același timpul. Unul pe ecran, unul în sală. Timp de aproape o oră mama cenzura scenele deocheate închizând cu forța ochii micuțului care se opunea prin viu grai. În mod ciudat din sală nu a intervenit nimeni, ba mai mult decât atât nici nu mai știu dacă se râdea pentru că e filmul e bun sau pentru că e mama proastă.

Într-un final filmul s-a terminat. Se aprind luminile și ne îndreptăm spre ieșire. Toți cei din sală nu mai erau cu ochii pe ecran ci spre locul destinat mamei și copilului. Aceasta, știind că e privită, era roșie ca sfecla, neștiind cum să iasă mai repede de acolo. Ceea ce mai țin minte e că fiul părea încântat de film. Asta e concluzia pe care am tras-o eu deoarece băiatul o tot întreba pe mamă când o mai pot vadea pe blonda actriță. El nu primea nici un răspuns. Mama doar grăbea pasul.

Reclame

5 gânduri despre “Un film la mall

  1. Săraca!!! Păi nu a verificat și ea puțin filmul la care și-a dus odorul? Cum dracu a aterizat acolo? Se vede clar în descrierea filmului că-i vorba de amantlâcuri, era de așteptat să fie și ceva scene mai dezvelite. 😀 Probabil nu a fost ceva programat, o fi văzut afișul cu trei dudui blonde și zâmbărețe, o fi crezut că-i vorba despre trei prietene simpatice. Ar trebui angajați cei doi pentru întreținerea atmosferei în sala de cinema. 🙂

    1. E clar că mama în cauză nu a prea văzut comedii cu Cameron Diaz. În afara de „The Holiday” eu nu-mi aduc mainte de vreun film cuminte cu Cameron. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s