Noi, bărbații

Lumea în care trăim nu e ușoară deloc pentru noi bărbații. Zilnic trebuie să facem față atâtor provocări încât nici nu știm cum să ne împărțim între obligațiile de la muncă și de acasă. Suntem supuși unui stres continuu. Mereu suntem comparați cu femeile, așteptându-se de la noi aceleași rezultate, deși femeile se bucură de toate atuurile sexului frumos.

Suntem acuzați că nu suntem echilibrați, că trecem de la o stare la alta în câteva minute. Dar cum să nu se întâmple asta în condițiile în care nu ne sunt înțelese cele mai profunde sentimente. Suntem acuzați că ne ascundem adevăratele gânduri si că mințim. Facem asta pentru a nu fi răniți. Numai noi știm ce este în sufletul nostru al bărbaților.

Femeile care ne disprețuiesc spun despre noi că nu știm ce vrem. Că atunci când cumpărăm un lucru le reproșăm consoartelor noastre faptul că ne-au lăsat să-l cumpărăm și atunci când nu-l luăm le certăm pentru că nu ne-au spus să o facem. Dar asta e o dovadă că nu știm ce vrem? Nuu! Noi vrem ca femeile să se implice în tot ceea ce facem și să nu lase pe umerii noștri firavi toată greutatea deciziilor importante.

Se mai spune despre noi bărbații că vrem permanent dovezi de iubire. Dar cum să nu fie așa când suntem supuși comportamentului de cavernă al femeilor. Nu poți și tu să-ți iei o cămășuță gri asortată la un portofel de piele că imediat ești asaltat de femei fără scrupule. Nu contează că le așteptă acasă bărbați atenți și grijulii, ele te vor sâcâi cu propunerile lor indecente.

Ceea ce mă deranjează cel mai mult este că se spune despre noi că nu ne stă capul decât la însurătoare și că după ce ne atingem scopul ne îngrășăm și devenim neatractivi pentru soțiile noastre. Dar cum să nu ne îngrășăm dacă soțiile noastre ne tratează ca pe un obiect și ne înșală cu primul pantalon, pardon, bărbat întâlnit la diversele petreceri. Spuneți și dumneavoastră dacă nu e grea viața pentru noi bărbații!

Anunțuri

9 gânduri despre “Noi, bărbații

  1. am o intrebare: chiar va sta gandul doar la insuratoare? pentru ca mai toate specimenele masculine (as spune purtatoare de pantalon, dar nu mai pot de cand cu feministele) pe care le cunosc eu fug de gandul casniciei ca dracul de tamaie…
    acum, cam asta asteapta si femeile de la barbati: sa fie bagate in seama. daca nu o bagi in seama, esti nesimtit si neinteresant (si neinteresat). daca o bagi prea mult in seama, esti bleg si usor de prins. ideal e sa gasesti linia aia dintre astea doua si sa fii masculul fatal. dar apoi nu-ti mai trebuie insuratoare. zic si eu.

    1. cred ca iti dai seama ca a fost doar un mic pamflet; mi-a placut sceneta umoristica a lui Octavian Cotescu si pe marginea ei am brodat; mi-a placut ideea 🙂
      m-am bazat si ma bazez intotdeauna pe simtul umorisitic al fiecaruia dintre noi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s