Ca băieții

Se întâmplă uneori să fim surprinși de ce ni se poate întâmpla și alteori de ce li se poate întâmpla altora. Vorbim de atâtea ori de atitudinea noastră (a băieților) față de femei și cu toate acestea sunt momente în care rămânem siderați de ce ne pot auzi urechile.

Cu toții acordăm o atenție sporită acelor reprezentante ale sexului frumos care pun cel mai mult în valoare feminitatea. Suntem într-un fel de admirație permamență și nu știm ce să mai facem  ca să le intrăm in grații. Lucrul acesta ne obligă să fim mai cu băgare de seamă în preajma lor, să nu ne comportăm “ca băieții”. Și nu putem spune că nu facem eforturi, dar mai știm că asta ne aduce uneori anumite satisfacții, atunci când aceste ființe adorabile ne oferă un zâmbet, un cuvânt sau un gest plin de candoare.

Ce trebuie să simți atunci când constați că nu mai ești o cantitate neglijabilă, că intențiile tale sincere și nevinovate sunt devoalate, când prezența ta este în sfârșit remarcată? Poate doar o mare bucurie și o satisfacție care crește în fiecare zi. Atunci chiar simți că trăiești și dorești să dai tuturor celor care te înconjoară din starea ta de fericire.

Dar ce trebuie să simți când asiști fără să vrei la discuții purtate “ca băieții”, în care diverși „minori” evaluează femeile ca la bursa de tranzacționare a vitelor? Hohotele lor de râs, fie mai puternice fie mai slabe, îți spun care femeie este „mai apreciată” și care nu. Ca să nu mai vorbim de cuvinte. Un fluviu de perorații obscene se revarsă peste distinșii băieți. Mai surprinzător e că cei mai mulți dintre stimabilii domni sunt onorabile figuri în viața de zi cu zi. Nu știu ce anume îi metamorfozează în simple animale dornice să-și satisfacă pornirile ancestrale. Mai ciudat este că în preajma femeilor băieții aceștia sunt cele mai liniștite și mai lipsite de personalitate ființe. Ei sunt mereu de acord cu ceea ce zic femeile, le sar tot timpul în ajutor, dar, când sunt cu băieții “ca băieții”, capătă încredere și sunt gata să dezlănțuie teroarea sex(nz)uală, femeile devenind doar un obiect de sex-shop cu un preț derizoriu.

Cel mai trist este că în centrul preocupărilor lor de pervertire se află femeile cele mai de seamă. Aici vorbesc de femeile cele mai frumoase, mai educate, mai inteligente si mai morale. Ei simt o dorință nebună să calce în picioare, să umilească, să terfelească tot ce nu e josnic, primitiv și nedesfrânat. Cum adică să existe femei care nu cedează farmecelor lor, care să rămână fidele dacă nu aceluiași bărbat, în cazul în care nu sunt într-o relație, măcar propriei lor conștiințe?  Pentru ei toate femeile sunt curve care trebuie sa stea în patru labe în fața lor.

Aceștia sunt „minorii” care ne populează viața. Aceștia sunt oamenii care nu vor să vadă în jurul lor nicio femeie fericită. Pentru ei nu există flori, ci doar plante pe care le pot călca mereu în picioare. Și ne mai mirăm apoi că suntem tratați cu toții la fel, deoarece ele văd atunci în noi doar niște băieți care se comportă „ca băieții”.

Anunțuri

Un gând despre “Ca băieții

  1. Nu stiu daca vreun barbat poate sa-si imagineze ce e in mintea unei femei cand e hartuita de pseudo-oamenii despre care scrii aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s